Οι Εθνικοί Αντιπρόσωποι στην Επιτροπή του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (Erasmus+ Committee)

09/05/2024

Ενημερώθηκε: 09/05/2024, 16:03

Άκουσε το άρθρο

Ορίσθηκαν, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, ως Εθνικοί  Εκπρόσωποι  στην Επιτροπή του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (Erasmus+ Committee) τα κάτωθι στελέχη:

Ι. Για τα θέματα του τομέα «Εκπαίδευση και Κατάρτιση» του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+:

1. η  κα Παναγιώτα Καρκαλέτση, αν. Προϊστάμενη του Τμήματος Γ’ Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών, Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ως τακτικό μέλος.

2.  η  κα Μαρία Τσιάντου, αποσπασμένη εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ05, η οποία υπηρετεί στο Γραφείο της Υφυπουργού κας Ζέττας Μ. Μακρή, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ως αναπληρωματικό μέλος.

3.  η  κα Ευαγγελία Γεωργάκη, αποσπασμένη εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 06/02, η οποία υπηρετεί στο Γραφείο Γενικού Γραμματέα Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, ως αναπληρωματικό μέλος.

ΙΙ. Για τα θέματα του τομέα «Αθλητισμός» του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+:

4. ο  κος Πίγκο Γεώργιο, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού, Επιστημονικής Υποστήριξης και Διεθνών Σχέσεων, ως τακτικό μέλος.

5. η κα Βασιλική Μπαλτά, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, υπάλληλο του Τμήματος Αθλητικής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού, Επιστημονικής Υποστήριξης και Διεθνών Σχέσεων, ως αναπληρωματικό μέλος.

ΙΙΙ. Για τα θέματα του τομέα «Νεολαία» του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+:

6. η  κα Λάμπρου Φανή, υπάλληλο του Τμήματος Δ’ Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, της Διεύθυνσης Νεολαίας, ως τακτικό μέλος.

7. ο κος Μπάρκα Θεόδωρο, υπάλληλο του Τμήματος Δ’ Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων της Διεύθυνσης Νεολαίας, ως αναπληρωματικό μέλος.

Έργο των Εθνικών Εκπροσώπων είναι η κατά τομέα αρμοδιότητας εκπροσώπηση των φορέων τους στην Επιτροπή Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ