Μετατάξεις εκπαιδευτικών σε συμμόρφωση δικαστικών αποφάσεων

09/05/2024

Άκουσε το άρθρο

Την αναδρομική μετάταξη, από 01/09/2022, δύο εκπαιδευτικών , ύστερα από αίτησή τους και σε συμμόρφωση των ανωτέρω αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, από κλάδους της Α/θμιας Εκπ/σης σε κλάδους της Δ/θμιας Εκπ/σης, προβλέπει απόφαση του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Πρόκειται για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και ΕΕΠ-ΕΒΠ σε άλλους εκπαιδευτικούς κλάδους και σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., καθώς και εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κλάδων ΠΕ79 Μουσικής, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών και ΠΕ91 Θεατρικής Αγωγής σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία της Δ.Ε. για το σχολικό έτος 2022-2023.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ