Με τον Πάπα Φραγκίσκο συναντήθηκε στο Βατικανό ο Κυριάκος Πιερρακάκης

08/05/2024

Ενημερώθηκε: 08/05/2024, 16:13

Άκουσε το άρθρο

Με τον Πάπα Φραγκίσκο, συναντήθηκε σήμερα  στο Βατικανό, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

"Έγινα δεκτός σε εγκάρδιο κλίμα από τον Πάπα Φραγκίσκο", δήλωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τον   υπουργό Παδείας  συνοδεύουν  στην  Αγία  Έδρα ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων  Γιώργος Καλαντζής και ο Αρχιεπίσκοπος  Καθολικών Αθηνών, Θεοδώρος Κοντίδης.

Eπίσης ο υπουργός Παιδείας είχε  συναντήσεις εργασίας με τον Γραμματέα για τις σχέσεις με τα Κράτη και τους Διεθνείς Οργανισμούς, Αρχιεπίσκοπο Paul Richard Gallagher, τον αναπληρωτή Επικεφαλής της υπηρεσίας για τη Διάδοση του Ευαγγελίου, Αρχιεπίσκοπο Rino Fisichella και με τον Καρδινάλιο Claudio Gugerotti, επικεφαλής Υπηρεσίας για τις Ανατολικές Εκκλησίες.

Σχόλια (3)

@What else?
|

και προσβλέπει στην ψήφο των καθολικών στις ευρωεκλογές, βεβαίως βεβαίως, ο υπουργός θρησκευμάτων.

What else?
|

Είναι υπουργός και θρησκευμάτων.

Che cosa volete da me?
|

Τον σκοπό της επίσκεψης αυτής μπορούμε να τον μάθουμε; Είναι ένα "προσκύνημα" του υπουργού στον πάπα (την καθολική έδρα) ή έχει και κάποια άλλη σημασία;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ