Τα εδέσματα για τα 1.390 μέλη των Κεντρικών Επιτροπών των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024

08/05/2024

Άκουσε το άρθρο

Στην εταιρεία «Ε. & Κ. Στεργίου & Σια Ο.Ε.», ανέθεσε το υπουργείο Παιδείας την   προμήθεια  ειδών τροφοδοσίας για τις ανάγκες των μελών των επιτροπών που θα λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια της διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2024 [συνολικά χιλίων τριακοσίων ενενήντα (1.390) ατόμων] εντός δύο (2) χρονικών περιόδων, σε άμεση συνάρτηση με το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων, στο κτίριο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στο Μαρούσι, με προϋπολογισμό  27.000,00€), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 13% και 24%.
 
Ειδικότερα τα εδέσματα τα οποία έχει παραγγείλει το υπουργείο Παιδείας είναι  τα εξής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

μπάρμπα Μήτσος
|

Είναι εύκολο να βρεθούν μερικές γιαγιάδες να ανοίξουν φύλλο, να φτιάξουν πίτες, να βράσουν αυγά, να αγοράσει η Ζέττα ελιές, ψωμί, να φάνε κάτι χορταστικό και υγιεινό.
Αλλά….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ