Απόφαση πληρωμής Α' δόσης, 6,2 εκ. ευρώ, στη VODAFONE για την προμήθεια διαδραστικών πινάκων στα σχολεία

Η καθαρή αξία της σύμβασης με την VODAFONE είναι 40.349.253,95 ευρώ

24/04/2024

Ενημερώθηκε: 24/04/2024, 15:28

Άκουσε το άρθρο

Υπογράφηκε σήμερα από τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη η απόφαση πληρωμής  της Α' δόσης στη VODAFONE, ύψους 6.265.442,48 για την προμήθεια και εγκατάσταση διαδραστικών συστημάτων μάθησης  σε 463 σχολικές μονάδες της χώρας.

Η καθαρή αξία της σύμβασης την οποία έχει υπογράψει η  VODAFONE με το υπουργείο παιδείας είναι 40.349.253,95 ευρώ για τη  διάθεση 12.235 διαδραστικών πινάκων σε 2.266 σχολικές μονάδες .

Η Vodafone Business ανέλαβε έτερο έργο του Υπουργείου Παιδείας για την προμήθεια και εγκατάσταση διαδραστικών συστημάτων μάθησης, συμπεριλαμβανομένου και του εκπαιδευτικού λογισμικού, σε σχολικές μονάδες ανά την Ελλάδα. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρώτο υποτμήμα του έργου, αξίας 40,45 εκατ. ευρώ,  που αφορά στη διάθεση 12.235 διαδραστικών πινάκων σε 2.266 σχολικές μονάδες σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία.

 Εκτός από την προμήθεια των συστημάτων, η σύμβαση προβλέπει και την εγκατάστασή τους στις σχολικές μονάδες, την επέκταση των WiFi δικτύων τους και την ενσωμάτωση υφιστάμενων οπτικοακουστικών συστημάτων στις σχολικές μονάδες, καθώς και την μετέπειτα συντήρησή τους.   

Σχόλια (4)

Θέρμανση έχετε;
|

- Όχι
- Δεν πειράζει, έχετε όμως διαδραστικό πίνακα!

TEACHER
|

Με άλλα λόγια από τον Απρίλη του 2023 που έβγαινε η κυρία Κεραμέως στα κανάλια και διαφήμιζε τους διαδραστικούς πίνακες σε όλα τα σχολεία φτάσαμε Απρίλη του 2024 να έχει παραδοθεί το 15% του έργου και να μιλάμε μόνο για Ε και Στ Τάξη του Δημοτικού και τις 3 τάξεις του Γυμνασίου. Εθνικές εκλογές και εκλογές για την Ευρωβουλή με το ίδιο σύνθημα "Διαδραστικοί πίνακες σε όλα τα σχολεία". Πόσες εκλογές θα περάσουν με το ίδιο σύνθημα μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοσή τους;

6,2 εκ. ευρώ την στιγμή που τα σχολεία καταρρέουν
|

Η απόλυτη ντροπή!

Ελπίδα
|

Να συμπεριλάβουν στη σύμβαση και την τοποθέτηση μιας λαμαρίνας πάνω από τις οθόνες για την περίπτωση που στάξει η οροφή ή πέσει σοβάς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ