Για τις προκλήσεις της τεχνολογίας συζήτησε ο Κ. Πιερρακάκης με μαθητές στην Αλεξανδρούπολη

19/04/2024

Άκουσε το άρθρο

Το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για να συμμετάσχει στη Σύνοδο των Πρυτάνεων.

"Μιλήσαμε με τις μαθήτριες και τους μαθητές για το σχολείο τους, για το πώς αντιλαμβάνονται τις δυνατότητες και τις προκλήσεις της τεχνολογίας και για το πώς ονειρεύονται το μέλλον τους" δήλωσε ο υπουργός Παιδείας και σημείωσε: 

Κάναμε, επίσης, μια πολύ ουσιαστική συζήτηση σχετικά με την εθνική στρατηγική και την εκστρατεία ενημέρωσης για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού, ακούγοντας τις απόψεις και τις προτάσεις των παιδιών.

Η πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr είναι ένα από τα εργαλεία της στρατηγικής μας, που εξασφαλίζει ότι κάθε περιστατικό βίας και εκφοβισμού στο σχολικό περιβάλλον θα εξετάζεται άμεσα, σύμφωνα με συγκεκριμένα πρωτόκολλα. Σπάμε τον κύκλο της σιωπής, προστατεύουμε κάθε παιδί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ