Οι Συντονιστές που θα καταρτίσουν το πρόγραμμα της ΝΔ για την παιδεία

16/03/2016

Άκουσε το άρθρο

Τα ονόματα  των συντονιστών των ομάδων εργασίας που θα συγκροτηθούν  στη Νέα Δημοκρατία για να καταρτίσουν το πρόγραμμα για την παιδεία ανακοινώθηκαν από την αξιωματική αντιπολίτευση. Ειδικότερα τα στελέχη που αναλαμβάνουν συντονιστές των ομάδων εργασίας στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι τα ακόλουθα:

Σκιαδάς Δημήτρης (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση)
Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών. Πρώην ειδικός γραμματέας στο Υπ. Παιδείας.

Καλκάνης Γεώργιος (Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση)
Καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων & Πειραματικών Σχολείων.

Μπρίνια Βασιλική (Τεχνική Εκπαίδευση)
Οικονομολόγος, Διευθύντρια Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Δερμιτζάκης Μανώλης (Έρευνα)

Καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Το όνομά του περιελήφθη στη λίστα “Highly Cited Researcher” για τα έτη 2014 και 2015.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

ασεπιτης
|

ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ των πρωην Π.Π βλέπω λόγω του κ. Καλκάνη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ